Mire figyeljünk keresőoptimalizálásnál? Néhány hasznos tanács ügyfeleinknek

Mire figyeljünk keresőoptimalizálásnál? Néhány hasznos tanács ügyfeleinknek

Cégünk arra specializálódott, hogy ügyfeleink online jelenlétét, legyen szó weboldalról, blogról vagy webáruházról, a lehető legjobban optimalizálja a keresőkben. De mire érdemes mi, szakemberek odafigyelnünk keresőoptimalizálás során?

Először is, a megfelelő kulcsszavak kiválasztása kulcsfontosságú. Olyan fő kulcsszavakat választunk, amelyek fontosak célközönségük számára, és amelyekre szeretnék, hogy a keresők az oldalukat megjelenítsék. Ezeket a kulcsszavakat célszerű beépíteni az oldal címébe, URL-jébe, meta leírásaiba és természetesen magába a tartalomba.

A felhasználói élmény optimalizálását sem szabad elhanyagolni! Egy jól felépített, átlátható és könnyen navigálható oldal sokkal jobban szerepel a keresőkben. A gyors betöltési idő és a képek optimalizálása növeli a felhasználói elégedettséget.

A tartalom rendszeres frissítése és bővítése is lényeges. A keresők ugyanis az aktívan frissülő, informatív tartalmakat részesítik előnyben. Érdemes ügyfeleinknek blogot íratni velünk és rendszeresen új bejegyzéseket megjelentetni.

Az eredményes keresőoptimalizálás időigényes folyamat, amihez érdemes szakértői segítséget igénybe venni. Cégünk kollégái ismerik a keresők működését és naprakészek a változások terén, így hosszú távon megbízható partnerei lehetünk ügyfeleink online jelenlétének és sikerének.

Szolgáltatásaink között kiemelt szerepet kap a keresőoptimalizálás és a tartalommarketing. De mit is takarnak pontosan ezek a tevékenységek? Hogyan tudjuk ügyfeleink javát szolgálni velük?

Keresőoptimalizálás során az online jelenlétet, legyen szó weboldalról, blogról vagy webáruházról úgy alakítjuk ki, hogy a keresőmotorokban előkelő helyen szerepeljen. Ennek érdekében a legfontosabb kulcsszavakat meghatározzuk, metaadatokat optimalizáljuk, a belső linkelést kiépítjük és a felhasználói élményt is javítjuk. Mindezek eredményeként az adott weboldal jobban rangsorolódik a keresőtalálatokban.

Tartalommarketing szolgáltatásunk keretében pedig arra fókuszálunk, hogy ügyfeleink számára olyan tartalmakat hozzunk létre, amelyek szakértőként bemutatják őket az adott területen, megismertetik potenciális vevőiket termékeikkel és növelik online láthatóságukat. Ennek eszközei lehetnek blogbejegyzések, videók, podcastok vagy akár e-bookok is.

Szolgáltatásaink révén tehát a keresőoldalakon és a közösségi médiában egyaránt növelhető weboldalak látogatottsága, ami hosszú távon az üzleti eredmények javulásához is vezethet. Így válik az online marketing stratégia elengedhetetlen részévé a keresőoptimalizálás és a tartalommarketing.

Szolgáltatási kínálatunkban hangsúlyos szerepet kap a keresőoptimalizált szövegírás. De mit is jelent ez pontosan?

Keresőoptimalizált szövegek írásakor az adott weboldalra a legfontosabb kulcsszavak, kulcskifejezések használatával tartalmat hozunk létre. Ügyfeleink már meglévő vagy velük egyeztetett főbb témákhoz, termékekhez vagy szolgáltatásokhoz írunk részletes leírásokat, ismertetőket. Arra törekszünk, hogy e szövegek minél magasabban rangsorolódjanak az organikus keresési találatok között.

Jól megragadott címmel, leíró URL-lel, optimalizált metaadatokkal és figyelemfelkeltő bevezetővel látjuk el ezeket a tartalmakat. Kulcsszavaikat természetes módon építjük bele a szövegbe úgy, hogy az olvasónak ne legyen zavaró vagy túlzottan nyilvánvaló. A szöveget tömören, lényegre törően írjuk meg könnyen érthető, olvasmányos stílusban.

Cégünk blogírói, szövegírói naprakészek a keresőoptimalizálás terén, így pontosan tudják, milyen tartalomra és milyen kulcsszavakra adnak előnyt a keresők algoritmusai. Tapasztalt szövegíróink képesek SEO-barát, ugyanakkor színvonalas tartalmakat létrehozni, amelyekkel weboldalak látogatottsága növelhető. Szolgáltatásunk révén tehát ügyfeleink online jelenléte és láthatósága fokozható, elérhetőbbé tehető célközönségük számára.

Szolgáltatásaink
Kérdése van?
összes bejegyzés megtekintése